Bedriftskurs i Hip-Hop

Bedriftskurs er en morsom og sosial måte og aktivisere de ansatte. Dansekurs for bedrifter kan være for å gjøre noe morsomt sammen på arbeidsplassen, men mange bedrifter velger også å la de ansatte ta med seg dansepartnere utenifra også. Det finnes mange forskjellige bedriftskurs – hos bedrifter med ganske lik fordelig av kjønn så passer pardanser som salsa, swing, tango godt. Hvis det er mange av ett kjønn kan man få tilpasset et opplegg der man ikke danser alene.

I tillegg til at dans er nyttig og moro er det også god trening for kropp og sjel! Dans på arbeidsplassen kan være et enkelt arrangement eller et tilbud man har til sine ansatte over en periode.

Finn dansekurs

Finn bedriftskurs i i dansestilen

Danseløvene AS - Din danseskole i oslo

Danseløvene har lang erfaring med skreddersydde kurs og danseopplegg for bedrifter. Vi bruker bare de dyktigste instruktørene innen sitt felt. Gå direkte til teambuilding aktiviteter. Skal din bedrift ha julebord eller firmafest hjelper vi deg med underholdningen. Vi gjør ofte dansekurs for bedrifter, hva med et salsakurs eller et swingkurs for de ansatte?

Telefon: 99603995
Steder: Akershus, Oslo