Privatundervisning i Streetdance

Privattimer er den beste måten å lære seg å danse på. Her er man alene med instruktøren og får tett oppfølging hele tiden. Timen blir tilpasset deg slik at du får lært så mye som mulig på kort tid. Privattimer er et godt alternativ til deg som ikke har mulighet til å gå på kurs et fast tidspunkt hver uke, men som ønsker å booke tid for dansing når du kan. Man kan ta privattimer alene (danser med instruktøren), som par og flere par sammen.

De fleste som skal gifte seg velger å ta et par privattimer i dans. Da får dere et opplegg tilpasset dere. Engelsk vals og wienervals er de vanligste dansene, men trenden har blitt at flere og flere velger en morsom variant med sin egen dans – f.eks dirty dancing, bruderumba, brudesamba og lignende.

Finn dansekurs

Finn privatundervisning i i dansestilen

Danseløvene AS - Din danseskole i oslo

Her skreddersyr vi et kurs for deg. Du kan selv velge antall ganger, tidspunkt og hvilke danser du vil lære på kurset, hva med å ta med venner på et swingkurs? Vi har lang erfaring med å hjelpe par som skal gifte seg med brudevals og et stort utvalg av utdrikningslag i Oslo. Skal du arrangere barnebursdag i Oslo? Vi har spennende opplegg for deg.

Telefon: 99603995
Steder: Akershus, Oslo

Rock'n Rolf Danseskole

Tilbyr dansekurs innen de fleste dansestiler

Telefon: 90994937
Steder: Hordaland, Bergen